Apparaten en accessoires
Forelmousse
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
20 stuks
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
4 g
Calorieën
257 kJ /
62 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Gorgonzola spread
Nessuna valutazione
Kaascrackers
2h 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Vitello tonnato
13h
Mousse van ham
10min
Mousse van tonijn
10min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Mayonaise
5min